Kayser Regnskab er nystartet i august 2017 med fokus på de små virksomheder. Det kan være hårdt og udfordrende at tage springet som selvstændig og ofte føler man, at man drukner i administration og bogføringsregler, som man i øvrigt intet ved noget om eller interesserer sig for. Hvorfor ikke bruge tiden på at tjene pengene og så overlade det kedelige til mig.

Jeg elsker tal og detaljer, jeg har det faktisk ret sjovt, når jeg arbejder med finans og økonomi. Derfor tror jeg på at det kan svare sig at uddelegere ansvaret, fokusere på at lave det du elsker og lad mig om alt det kedelige. Så send mig en besked eller ring, så er jeg sikker på, at vi finder en løsning som passer til dig.

Hvem er jeg?

Hvem er jeg?

Jeg hedder Jeannette Kayser og er på nuværende tidpunkt 49 år. Jeg har været i regnskabsbranchen i over 15 år og har bred erfaring.
Jeg tilbyder

Jeg tilbyder

Bogføring, moms indberetning, afstemning af regnskabet og meget mere.
Priser

Priser

Det er altid svært at fastsætte, hvor mange bilag man har, og hvis man er nystartet har man ingen ide.
Kontakt

Kontakt

Udfyld formularen og jeg vil vende tilbage til dig inden for 24 timer – ofte hurtigere.